0

Bezoek onze WEBSHOP

Graanvlokken, granola’s, muesli’s en meer. Bestel alle Meesters van De Halm producten voordelig in onze eigen webshop. Gratis verzending voor bestellingen boven de 30 euro. 

Download Gratis!
Kerst inspiratieflyer

Voor een feestelijk en duurzaam kerstmenu inspireren we je dit jaar graag met heerlijke recepten gemaakt van lokale producten. En het mooie? Het zal je aan werkelijk niets ontbreken!

Kijkje in de keuken
3D RONDLEIDING

Wij zetten maar al te graag de deuren van onze mueslifabriek open voor iedereen, ook digitaal. Daarom zijn alledrie onze panden zijn 3D gefotografeerd, waardoor je er zelf rond kunt lopen.

#verspillingvrij producten voor een zachte prijs

Ondanks dat wij zorgvuldig inkopen, blijven er wel eens producten over. Deze verpakken wij, zodat jij er iets lekkers mee kunt maken en wij niks weg hoeven te gooien! Je vindt onze #verspillingsvrij producten door te klikken op onderstaande knop.

Bekijk hier al onze
RECEPTEN

Wil je zelf lekker aan de slag gaan met onze biologische granen? Bekijk hier dan de lekkerste recepten voor ontbijt, lunch, diner en een aantal overheerlijke tussendoortjes. Veel van onze recepten zijn plantaardig en we hebben ook een grote selectie glutenvrije recepten.

GRAAN. Magazine – Download gratis alle voorgaande edities

Heb je een van onze vorige edities van GRAAN. Magazine of een van onze inspiratieflyers gemist? Geen probleem! Op deze downloadpagina kun je alle voorgaande edities downloaden.

Volg ons op onze andere kanalen!