0

Bezoek onze WEBSHOP

Graanvlokken, granola’s, muesli’s en meer. Bestel alle Meesters van De Halm producten voordelig in onze eigen webshop. Gratis verzending voor bestellingen boven de 30 euro. 

GRAAN. Magazine

Editie 6: Het lekkerste van dichtbij

Deze editie van ons online magazine staat helemaal in het teken van granen van Nederlandse bodem. Download het magazine gratis via de onderstaande knop.

Kijkje in de keuken
3D RONDLEIDING

Wij zetten maar al te graag de deuren van onze mueslifabriek open voor iedereen, ook digitaal. Daarom zijn alledrie onze panden zijn 3D gefotografeerd, waardoor je er zelf rond kunt lopen.

NEE Tegen verspilling
– choco rijstcrisps

Ondanks dat wij zorgvuldig inkopen, blijven er wel eens producten over. Deze verpakken wij, zodat jij er iets lekkers mee kunt maken en wij niks weg hoeven te gooien! Het eerste product in dit #verspillingsvrij concept zijn heerlijk knapperige Chocolade Rijstcrisps met minder dan 6 gram suiker per 100 gram!

Bekijk hier al onze
RECEPTEN

Wil je zelf lekker aan de slag gaan met onze biologische granen? Bekijk hier dan de lekkerste recepten voor ontbijt, lunch, diner en een aantal overheerlijke tussendoortjes. Veel van onze recepten zijn plantaardig en we hebben ook een grote selectie glutenvrije recepten.

GRAAN. Magazine – Download gratis alle voorgaande edities

Heb je een van onze vorige edities van GRAAN. Magazine of een van onze inspiratieflyers gemist? Geen probleem! Op deze downloadpagina kun je alle voorgaande edities downloaden.

Volg ons op onze andere kanalen!

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.