0

Verzenden

Na ontvangst van de bestelling zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Over het algemeen worden op maandag, woensdag en vrijdag onze pakketten door DPD opgehaald en kunt u ze op dinsdag, donderdag of zaterdag verwachten. Het kan zijn dat u het pakket later ontvangt in de drukkere periodes rond de feestdagen etc.

Je betaalt € 6,95 verzendkosten binnen Nederland en Belgie wanneer de bestellingswaarde onder de €30,- bedraagt. Voor een bestellingswaarde boven de €30,- betaalt u geen verzendkosten. 


Wil je een bestelling buiten Nederland of België laten leveren kun je contact opnemen met ons via webshop@meestersvandehalm.nl. Wij berekenen dan de verzendkosten voor u.

Je ontvangt per email een bevestiging.

Verzendingen binnen Nederland worden grotendeels de volgende dag afgeleverd.

Retourneren

Bij retouren en ruilen zijn de kosten van het terugsturen voor eigen rekening.

Bij ruilen nemen wij de verzendkosten van het nieuw te versturen artikel voor onze rekening.

Stuur je de bestelling volledig terug dan storten wij het bedrag inclusief de bezorgkosten terug op je rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Stuur je de bestelling gedeeltelijk terug, dan storten wij het bedrag van de teruggestuurde artikelen op je rekening, exclusief de bezorgkosten. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retouren kunt u aanmelden via: webshop@meestersvandehalm.nl. Aanmelding hoort binnen 14 dagen te geschieden. Hierna heeft u nog 14 dagen de tijd om de goederen op te sturen of om af te leveren op ons adres.

Bedragen storten wij binnen 14 dagen, na melding van retour, terug op de rekening waarmee je hebt betaald.(mits de goederen in goede orde zijn ontvangen.

Voorwaarden van Ruilen of Retourneren

Je kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij meestersvandehalm.nl.

Het artikel dient onbeschadigd/ongeopend en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.

De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn in eerste instantie voor rekening koper. Wij adviseren retours met aangetekende post te verzenden in verband met adequate verzekering voor eventuele schade en/of verlies in de post. Bewaar altijd het verzendbewijs totdat de zaak is afgerond.

Indien je een artikel wilt ruilen, neemt Meesters van De Halm de verzendkosten van het nieuw te versturen artikel voor zijn rekening.

Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen 5 dagen na ontvangst aan je overgemaakt worden.

Bij beschadiging of klachten, dien je eerst contact op te nemen met webshop@meestersvandehalm.nl. We zullen met u persoonlijk een geschikte oplossing vinden.

Niet leverbaar artikel

Helaas komt het af en toe voor dat een artikel niet meer leverbaar blijkt. U krijgt het bedrag van dit artikel dan teruggestort.