Haal de frambozen uit de vriezer en doe ze in een bakje zodat ze al ietwat kunnen ontdooien.
Ontpit de dadels en vermaal deze samen met de gedroogde cranberry's in de keukenmachine.
Voeg daarna de teffvlokken, kokosrasp, honing en kokosolie toe en vermaal het geheel tot een massa, maar maak het niet te fijn. Je moet nog wat stukjes blijven zien.
Bedek een bakblik van 20x20 centimeter met bakpapier. Verdeel het mengsel voor de bodem over het bakblik. Duw aan met de bolle kant van een natte lepel. Zet het bakblik vervolgens in de koelkast.
Vermaal nu de cashewnoten, samen met de kokosolie en honing in de keukenmachine tot een fijne mix. Voeg de frambozen toe en mix deze een tijdje mee. Wacht 10 minuten en vermaal verder totdat het mengsel de substantie van roomijs krijgt.
Verdeel de topping over de bodemlaag. Zet het bakblik in de koelkast en laat 2 uur opstijven.
Snijd in 16 stukken en bestrooi met kokosrasp. Bewaar de snacks in de koelkast om ze hard te houden.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop