Glutenvrije teffwafels

25 min
Teffvlokken

Ingrediënten

  • 4 kopjes de Halm teffvlokken
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el rietsuiker
  • 5 tl vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 1/2 kopje olie
  • 3 kopjes water of melk

Bereidingswijze

1

Verwarm een wafelijzer 10 minuten voor tot middelmatige warmte

2

Klop de eieren goed los en luchtig en voeg het water/de melk en de olie toe.

3

Maal de Teffvlokken en het bakpoeder fijn in een keukenmachine. Meng alle droge ingrediënten door elkaar.

4

Voeg het natte mengsel in 3 gedeelten bij de droge ingrediënten en schep alles voorzichtig door elkaar.

5

Schep een kleine hoeveelheid in het midden van de wafelplaat en sluit het apparaat. Haal de wafel er na 3 min uit. Eet smakelijk!