0

Speltgranola met Tahin en Pure Chocolade

20 minuten Speltvlokken

Ingrediënten

  • 250 gram speltvlokken
  • 75 gram amandelen
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 3 eetlepels sesamzaad
  • 50 gram pure chocolade druppels
  • 4 eetlepels tahin
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 4 eetlepels agavesiroop
  • Snufje zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180℃.

2

Meng de speltvlokken, amandelen, sesamzaad en een snufje zout in een mengkom. Smelt de kokosolie en meng deze in een ander kommetje met de tahin en agavesiroop. Voeg dit mengsel toe aan het speltvlokkenmengsel en roer goed door.

3

Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover het granola mengsel. Bak de granola 5 minuten. Haal de plaat uit de oven en schep alles even om. Zet de plaat terug in de oven en bak de granola nog eens 5 minuten.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!