Mix de Speltvlokken in een keukenmachine voor ongeveer 3 minuten tot er bloem ontstaat.
Meng de warme melk 120 gram boter en 100 gram suiker samen in een kom goed door elkaar en voeg hierna de gist toe. Laat dit 1 minuut staan tot er belletjes ontstaan.
Voeg hierna de bloem en speltbloem door het mengsel bedek de kom met een theedoek en laat dit 1 uur reizen.
Verwarm de oven op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Pak de kom en voeg de bakpoeder een snufje zout en 2 handjes bloem bij het deeg zodat het niet te erg plakt.
Bestrooi je werkplek met wat bloem en rol het deeg uit tot een rechthoek.
Besmeer het deeg aan de bovenkant met zachte boter en strooi hier bruine suiker en kaneel over.
Rol je deeg nu op en snijd er plakken van ongeveer 2 cm van. Leg de plakken op de bakplaat en zet dit 25-30 minuten in de oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop