Schil de zoete aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze tot ze gaar zijn en pureer ze. Meng er een eierdooier
cayennepeper en paprikapoeder door de puree. Meng er de bloem doorheen om de puree wat steviger te maken en zet in de koelkast om koud te worden.
Maal de roggevlokken iets fijner in de hakmolen en doe ze in een diep bord. Klop in een ander diep bord een ei los. Snijd de geitenkaas in stukken.
Neem wanneer de puree koud is een stuk geitenkaas en vorm er met de puree een kroketje omheen. Haal de kroketjes eerst door het ei en dan door de roggevlokken
herhaal dit eventueel als je een dikkere korst wil. Verhit ondertussen een frituurpan.
Frituur de kroketjes tot ze goudbruin zijn. Serveer eventueel met pepermayonaise of chilisaus.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop