Bereid dit ontbijt de avond van tevoren alvast voor. Meng de roggevlokken, met het chiazaad, de plantaardige melk en het vanille extract. Doe dit mengsel in een glaasje en zet het een nachtje in de koelkast.
Maak het ontbijt de volgende ochtend af. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Giet de gesmolten chocolade over de overnight rye en strooi hier een beetje grof zeezout overheen. Zet het glaasje nog even in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.
Maak de espresso. Serveer de overnight met de espresso. Giet de espresso over de chocolade om die te laten smelten.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.