Hak de pistachenootjes fijn.
Meng de roggevlokken, pistachenootjes, sesamzaad, zout, zwarte peper en Provençaalse kruiden goed door elkaar
Verhit de olie in een pan. Voeg de roggevlokkenmix toe en bak deze op middelhoog vuur 5 minuten. Schep regelmatig om.
Laat de pangranola op een groot bord afkoelen en bewaar hem vervolgens in een afgesloten pot. De hartige granola is lekker om bijvoorbeeld over een soep of salade te strooien. Of om je crackers met avocado extra lekker te maken.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.