0

Hartige Granolatopping van Roggevlokken

10 minuten Roggevlokken 10 personen

Ingrediënten

  • 100 gram roggevlokken
  • 30 gram gepelde, ongezouten pistachenootjes
  • 15 gram sesamzaad
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 2 eetlepels olie om in te bakken

Bereidingswijze

1

Hak de pistachenootjes fijn.

2

Meng de roggevlokken, pistachenootjes, sesamzaad, zout, zwarte peper en Provençaalse kruiden goed door elkaar

3

Verhit de olie in een pan. Voeg de roggevlokkenmix toe en bak deze op middelhoog vuur 5 minuten. Schep regelmatig om.

4

Laat de pangranola op een groot bord afkoelen en bewaar hem vervolgens in een afgesloten pot. De hartige granola is lekker om bijvoorbeeld over een soep of salade te strooien. Of om je crackers met avocado extra lekker te maken.

Roggevlokken

Roggevlokken

1,82 1,55

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!