Hak de pistachenootjes fijn.
Meng de roggevlokken, pistachenootjes, sesamzaad, zout, zwarte peper en Provençaalse kruiden goed door elkaar
Verhit de olie in een pan. Voeg de roggevlokkenmix toe en bak deze op middelhoog vuur 5 minuten. Schep regelmatig om.
Laat de pangranola op een groot bord afkoelen en bewaar hem vervolgens in een afgesloten pot. De hartige granola is lekker om bijvoorbeeld over een soep of salade te strooien. Of om je crackers met avocado extra lekker te maken.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.