Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maal de roggevlokken in een keukenmachine en een paar korte pulsen grof.
Meng de bloem, rogge, gemalen koffie en bakpoeder in een kom.
Klop met de mixer in een andere kom de boter en suiker licht en romig.
Voeg de droge ingrediënten toe tot het een kruimelig deeg vormt.
Zet de mixer op medium en voeg langzaam de havermelk toe. Mix niet langer dan een minuut.
Mix hierna de grofgehakte chocolade toe aan het deeg.
Maak balletjes met een diameter van 4 cm en druk ze licht plat op de bakplaat. Bak de koekjes in 15 minuten gaar en garneer met de zoutvlokken.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.