Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maal de roggevlokken in een keukenmachine en een paar korte pulsen grof.
Meng de bloem, rogge, gemalen koffie en bakpoeder in een kom.
Klop met de mixer in een andere kom de boter en suiker licht en romig.
Voeg de droge ingrediënten toe tot het een kruimelig deeg vormt.
Zet de mixer op medium en voeg langzaam de havermelk toe. Mix niet langer dan een minuut.
Mix hierna de grofgehakte chocolade toe aan het deeg.
Maak balletjes met een diameter van 4 cm en druk ze licht plat op de bakplaat. Bak de koekjes in 15 minuten gaar en garneer met de zoutvlokken.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.