Doe de kipfilet in een grote pan en zet onder water. Voeg een blokje bouillon toe en breng aan de kook.
Kook de kip gaar en neem deze uit de pan. Snijd in stukjes.
Doe de tomatenpuree met nog een bouillonblokje in de pan met het kookwater van de kip. Verwarm zonder te koken.
Breng de soep op smaak met stroop
ketjap en room. Voeg ook de kip toe.
Voeg de rijstvlokken toe
verwarm nog één minuut en serveer de soep direct
zodat de rijst niet papperig wordt.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.