0

Carrotcake rijstepap

15 minuten Rijstvlokken 2 personen

Ingrediënten

  • 70 gram rijstvlokken
  • 500 milliliter amandelmelk
  • 80 gram geraspte wortel
  • 40 gram medjool dadels
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanille extract
  • 2 theelepels gembersiroop
  • snufje zout
  • optionele toppings: pecannoten, wortelrasp, geraspte kokos

Bereidingswijze

1

Snijd de dadels in kleine stukjes en rasp de wortel.

2

Breng de amandelmelk aan de kook en voeg de rijstvlokken, dadels, kaneel, vanille extract, gembersiroop en het snufje zout toe aan de pan. Laat 5 minuten zachtjes doorkoken terwijl je constant roert.

3

Voeg de geraspte wortel toe en kook nog 3 extra minuten totdat de pap zacht en romig is. Verdeel over twee kommen en garneer met de eventuele toppings.

4

Sanne van The Little Cherry Tree ontwikkelde dit heerlijke recept met onze rijstevlokken. Op haar blog lees je haar reis naar een gezond leven, inclusief heerlijke recepten!.

[ti_wishlists_addtowishlist product_id="1869"]
Rijstvlokken
Tijdelijk uitverkocht

Rijstvlokken

3,49

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!