Snijd de dadels in kleine stukjes en rasp de wortel.
Breng de amandelmelk aan de kook en voeg de rijstvlokken, dadels, kaneel, vanille extract, gembersiroop en het snufje zout toe aan de pan. Laat 5 minuten zachtjes doorkoken terwijl je constant roert.
Voeg de geraspte wortel toe en kook nog 3 extra minuten totdat de pap zacht en romig is. Verdeel over twee kommen en garneer met de eventuele toppings.
Sanne van The Little Cherry Tree ontwikkelde dit heerlijke recept met onze rijstevlokken. Op haar blog lees je haar reis naar een gezond leven, inclusief heerlijke recepten!.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.