Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Kanda Poha

20 minuten
Rijstvlokken

Ingrediënten

  • 3 el olie
  • 1/2 theelepel komijnzaad
  • 1/2 theelepel mosterdzaad
  • 1 verse chili peper
  • 1 ui (gensipperd)
  • 1/2 theelepel suiker
  • 1/3 theelepel kurkuma
  • 100 gram Meesters van De Halm rijstvlokken
  • 50 gram pinda's (geroosterd)
  • 2 el gehakte koriander
  • 1 eetlepel limoensap

Bereidingswijze

1

Verhit in een pan wat water en kook de rijstvlokken ongeveer 8-10 minuutjes. Giet de vlokken af en laat ze daarna even in een zeef uitdruppelen tot gebruik.

2

Verhit in een pan op hoog vuur de olie. Wanneer deze heet is boek je ongeveer 30 seconden de komijnzaad, mosterdzaad en chili.

3

Voeg hierna de ui en het suiker toe totdat de ui glazig is. Voeg hierna de kurkuma toe en bak deze een minuutje mee.

4

Voeg nu de rijstvlokken toe samen met de pinda's en wat zout toe. Bak dit een minuutje.

5

Voeg op het laatste de koriander en het limoensap toe. Smakelijk!