Verhit in een pan wat water en kook de rijstvlokken ongeveer 8-10 minuutjes. Giet de vlokken af en laat ze daarna even in een zeef uitdruppelen tot gebruik.
Verhit in een pan op hoog vuur de olie. Wanneer deze heet is boek je ongeveer 30 seconden de komijnzaad
mosterdzaad en chili.
Voeg hierna de ui en het suiker toe totdat de ui glazig is. Voeg hierna de kurkuma toe en bak deze een minuutje mee.
Voeg nu de rijstvlokken toe samen met de pinda's en wat zout toe. Bak dit een minuutje.
Voeg op het laatste de koriander en het limoensap toe. Smakelijk!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.