Verhit in een pan wat water en kook de rijstvlokken ongeveer 8-10 minuutjes. Giet de vlokken af en laat ze daarna even in een zeef uitdruppelen tot gebruik.
Verhit in een pan op hoog vuur de olie. Wanneer deze heet is boek je ongeveer 30 seconden de komijnzaad
mosterdzaad en chili.
Voeg hierna de ui en het suiker toe totdat de ui glazig is. Voeg hierna de kurkuma toe en bak deze een minuutje mee.
Voeg nu de rijstvlokken toe samen met de pinda's en wat zout toe. Bak dit een minuutje.
Voeg op het laatste de koriander en het limoensap toe. Smakelijk!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.