Schil de aardappel
snijd deze in stukken een kook ze gaar. Maak er met een vork puree van.
Spoel de rijstvlokken met behulp van een zeef af en laat ze ongeveer 10 minuten in heet water weken. Giet de rijstvlokken af en druk ze met een vork aan om zo zo veel mogelijk vocht te verliezen.
Voeg in een kom de rijstvlokken
aardappelpurree
geraspte parmezaanse kaas
provencaalse kruiden
zout en peper samen. Mix dit goed door elkaar.
Vorm tussen je handpalmen bolletjes van ongeveer 3 centimeter doorsnede. Druk ze met je duim een beetje in het midden in. Doe hier de mozarella in en 'vouw' het bolletje dicht. Herhaal dit tot de mix op is.
Mix de tarwebloem met een beetje water totdat je ongeveer de consistentie van behangplak hebt.
Verwarm de frituurpan of een pan met genoeg olie op het fornuis.
Rol de balletjes eerst door het mengesel van tarwebloem en vervolgens door het paneermeel.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop