Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Meng de rijstvlokken met de appelsap en laat staan tot al het sap door de rijstvlokken is opgenomen (minstens 1 uur).
Klop met een mixer de boter en suiker tot een licht en luchtig mengsel. Voeg één voor één de eieren toe en klop tot het goed gemengd is.
Spatel de rijst en de overige ingrediënten door het mengsel.
Doe het deeg in de bakvorm en strijk glad. Bak de koek in 25 minuten goud-bruin en gaar.
Laat de koek afkoelen en snijd in 12 repen. Bewaar in een goed afgesloten koekblik.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.