0

Citroen-bramentaart met Witte Chocolade

60 minuten Rijstvlokken 6 personen

Ingrediënten

  • 100 gram rijstvlokken
  • 75 gram rijstmeel
  • 250 gram kokosyoghurt
  • 2 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 40-50 gram ahornsiroop
  • Rasp van de schil van 1 citroen
  • 50-75 gram witte chocolade
  • 250 gram (diepvries) bramen

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en bekleed een springvorm van 18 centimeter met bakpapier.

2

Was en rasp de citroen en hak de witte chocolade fijn.

3

Roer de yoghurt, eieren en maple syrup door elkaar tot een glad beslag.

4

Roer de rijstvlokken, rijstmeel, bakpoeder en citroenrasp door het beslag. Proef of je beslag zoet genoeg is en voeg anders nog wat maple syrup toe.

5

Voeg de witte chocolade en bramen door het beslag en schep dit in een springvorm.

6

Bak de taart voor ongeveer 45 minuten gaar in de oven. Laat afkoelen en versier met meer witte chocolade, verse bramen en pistachenootjes.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!