Een heerlijke vegetarische hamburger en wanneer gecombineerd met een glutenvrij boordje ook geschikt voor mensen met een glutenallergie!
Schil de wortel en snijd deze in grove blokken. Snipper hierna de knoflook en doe deze in de blender met de kikker erwten
de kruiden en wortel tot er een grof mengsel ontstaat.
Doe het mengsel in een kom
voeg hier het ei en Quinoa vlokken toe en roer dit met een lepel goed door. Wanneer het mengsel nog te nat is kun je extra Quinoa vlokken toevoegen.
Vorm 5 hamburgers van het deeg.
Verwarm een pan met olie en bak de burgers op middelhoog vuur voor ongeveer 7 minuten.
Beleg je broodje hamburger naar smaak.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.