Een heerlijke vegetarische hamburger en wanneer gecombineerd met een glutenvrij boordje ook geschikt voor mensen met een glutenallergie!
Schil de wortel en snijd deze in grove blokken. Snipper hierna de knoflook en doe deze in de blender met de kikker erwten
de kruiden en wortel tot er een grof mengsel ontstaat.
Doe het mengsel in een kom
voeg hier het ei en Quinoa vlokken toe en roer dit met een lepel goed door. Wanneer het mengsel nog te nat is kun je extra Quinoa vlokken toevoegen.
Vorm 5 hamburgers van het deeg.
Verwarm een pan met olie en bak de burgers op middelhoog vuur voor ongeveer 7 minuten.
Beleg je broodje hamburger naar smaak.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.