Dep de tofu met keukenpapier goed droog. Meng het kikkererwtenmeel met de havermelk en de sojasaus. Meng de quinoavlokken met het zwarte sesamzaad en strooi dit uit over een bord. Verhit een bodempje olie in een koekenpan.
Tijd om de tofu te paneren! Wentel de tofu eerst door het kikkererwtenpapje en vervolgens door de quinoavlokken. Bak de gepaneerde tofu enkele minuten aan beide zijden in de hete olie.
Maak ondertussen ook de salade. Breng een grote pan water aan de kook. Kook hierin de broccoli in enkele minuten beetgaar en spoel af onder de koude kraan.
Meng de broccoli met de sojabonen, lente-ui, sesamzaad, limoen en sesamolie.
Serveer de salade met wat plakjes gepaneerde tofu er bovenop.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.