Roze koeken

45 min
Quinoavlokken

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maal eventueel de quinoavlokken fijn.

2

Neem een grote kom en mix de quinoa, bloem, bakpoeder, eieren, boter, kokosolie en suiker tot een romige massa.

3

Vet het bakblik met de cupcakevormen in met wat boter en verdeel het deeg gelijkmatig over de vormen. Zorg dat de vormen voor de helft gevuld zijn.

4

Bak de cakejes in ongeveer een half uur gaar. Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen.

5

Roer de poedersuiker en bietensap door elkaar tot een glad glazuur.

6

Snijd de cakejes door de helft en bestrijk met het glazuur.

Ingrediƫnten

  • 100g De Halm quinoavlokken
  • 100g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 4 eieren
  • 240g boter
  • 1 etl kokosolie
  • 175g suiker
  • 250g poedersuiker
  • 5 etl rode bietensap