Verwarm de oven voor op 175 graden. Maal eventueel de quinoavlokken fijn.
Neem een grote kom en mix de quinoa
bloem
bakpoeder
eieren
boter
kokosolie en suiker tot een romige massa.
Vet het bakblik met de cupcakevormen in met wat boter en verdeel het deeg gelijkmatig over de vormen. Zorg dat de vormen voor de helft gevuld zijn.
Bak de cakejes in ongeveer een half uur gaar. Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen.
Roer de poedersuiker en bietensap door elkaar tot een glad glazuur.
Snijd de cakejes door de helft en bestrijk met het glazuur.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.