0

Roze koeken

45 min Quinoavlokken 24 personen

Ingrediënten

  • 100g De Halm quinoavlokken
  • 100g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 4 eieren
  • 240g boter
  • 1 etl kokosolie
  • 175g suiker
  • 250g poedersuiker
  • 5 etl rode bietensap

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maal eventueel de quinoavlokken fijn.

2

Neem een grote kom en mix de quinoa

3

bloem

4

bakpoeder

5

eieren

6

boter

7

kokosolie en suiker tot een romige massa.

8

Vet het bakblik met de cupcakevormen in met wat boter en verdeel het deeg gelijkmatig over de vormen. Zorg dat de vormen voor de helft gevuld zijn.

9

Bak de cakejes in ongeveer een half uur gaar. Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen.

10

Roer de poedersuiker en bietensap door elkaar tot een glad glazuur.

11

Snijd de cakejes door de helft en bestrijk met het glazuur.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!