Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de tulbandvorm in en bestuif deze met bloem of bekleed het cakeblik met bakpapier.
Meng het amandelmeel, het quinoameel, het bakpoeder en het zout in een grote kom.
Snijd de boter in blokjes en doe deze in een andere kom. Mix de boter samen met de suiker tot een luchtige massa. Voeg vervolgens een voor een de eieren toe. Mix tot alle eieren goed opgenomen zijn. Voeg dan beetje bij beetje de havermelk en het mengsel van droge ingrediënten toe.
Doe het beslag in de tulbandvorm of het cakeblik en zet dit in de oven. Bak de cake in 45 tot 50 minuten gaar.
Maak ondertussen alvast het glazuur. Meng de poedersuiker met het bloedsinaasappelsap. Als het glazuur te dik is kun je wat extra sap toevoegen. Is het veel te dun? Voeg dan wat extra poedersuiker toe.
Laat de cake buiten de oven goed afkoelen en garneer hem dan met het glazuur en vers fruit naar keuze.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.