Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Mix alle ingrediënten
behalve de peer en rozijnen
door elkaar.
Doe het fruit (met rodevruchtenjam) in een ovenvaste schaal en strooi er de quinoa mix eroverheen.
Zet de schaal 60 min in de oven. Let op dat de korst niet verbrandt. Hiervoor kun je eventueel na 30-45 min de schaal afdekken met aluminiumfolie.
Versier de crumble eventueel nog met vers fruit
slagroom of ijs.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.