Quinoa knapzakje

30 min
Quinoavlokken

Ingrediënten

  • 25g de Halm Quinoavlokken
  • 150g gemengde paddenstoelen
  • 50g cherrytomaten
  • 200g pompoenblokjes
  • Scheutje olijfolie
  • 2 el crème fraîche
  • 50g zachte geitenkaas
  • 3 el honing
  • Fijngehakte verse peterselie
  • Peper en zout
  • Bindtouw en bakpapier

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng de crème fraîche, geitenkaas en honing samen met de verse peterselie.

3

Maak de paddenstoelen schoon, was de tomaten en mix deze samen met de pompoenstukjes en wat olie door elkaar.

4

Voeg de zojuist gemaakte crème toe en breng het geheel eventueel op smaak met wat peper en zout.

5

Neem een vel bakpapier en leg ¼ van het mengsel op het midden. Vouw de punten van het papier omhoog, en gebruik het bindtouw om dicht te maken.

6

Plaats de zakjes op een bakplaat in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.