0

Quinoa knapzakje

30 min Quinoavlokken 4 personen

Ingrediënten

  • 25g de Halm Quinoavlokken
  • 150g gemengde paddenstoelen
  • 50g cherrytomaten
  • 200g pompoenblokjes
  • Scheutje olijfolie
  • 2 el crème fraîche
  • 50g zachte geitenkaas
  • 3 el honing
  • Fijngehakte verse peterselie
  • Peper en zout
  • Bindtouw en bakpapier

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng de crème fraîche

3

geitenkaas en honing samen met de verse peterselie.

4

Maak de paddenstoelen schoon

5

was de tomaten en mix deze samen met de pompoenstukjes en wat olie door elkaar.

6

Voeg de zojuist gemaakte crème toe en breng het geheel eventueel op smaak met wat peper en zout.

7

Neem een vel bakpapier en leg ¼ van het mengsel op het midden. Vouw de punten van het papier omhoog

8

en gebruik het bindtouw om dicht te maken.

9

Plaats de zakjes op een bakplaat in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!