Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
Doe de bloem
quinoavlokken
2 eieren
suiker
poedersuiker
zout
merg van het vanillestukje en de bakpoeder in een kom. Kneed dit tot een mooie bal deeg. Mocht het deeg te droog voelen kun je een heel klein beetje water toevoegen.
Voeg de amandelen
hazelnoten en chocolade toe aan het deeg en vorm opnieuw een bal.
Verdeel het deeg in vier en rol de delen in lange rollen en leg deze op deze op de bakplaat. Druk ze een beetje aan. Bestrijk ze daarna met het overgebleven opgeklopte ei zodat ze mooi gaan glanzen.
Bak de rollen voor ongeveer 20-25 minuten in de oven. Zodra je ze er uit haalt snijd je de koeken direct in koekjes van ongeveer een breedte van 1 centimeter.
Leg de koekjes iets van elkaar af en bak ze op 130 graden celcius nog 15-20 minuten in de oven. Afkoelen en smakelijk!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.