Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Was en snijd de groente in kleine blokjes.
Doe de groenten in een schaal en strooi er peper, zout, paprikapoeder en olijfolie overheen. Rooster de groenten 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Doe de quinoavlokken samen met de plantaardige melk in een kommetje zodat het wat kan weken.
Voeg in een schaaltje de cashewspread, tahini, zout en het citroensap samen in een schaaltje. Meng het tot een geheel.
Wanneer de groenten gaar zijn voeg je alles samen in een ovenbestendigd schaaltje. De gewelde quinoa, de groente en de spreadmix. Meng alles goed door elkaar en doe het in een ovenbestendige schaal. Laat het nog voor ongeveer 15 minuten in de oven bakken. Garneer met de gedroogde kruiden.
Jenny van het instagramaccount jengoesnuts ontwikkelde dit heerlijke recept met onze quinoavlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke recepten!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop