Meng twee eetlepels gebroken lijnzaad met zes eetlepels water en zet dit apart.
Rasp de courgette en de wortels. Schep de geraspte groenten in een theedoek en knijp zo veel mogelijk vocht eruit.
Meng de geraspte courgette en wortel met het lijnzaadmengsel.
Snij de knoflooktenen fijn en voeg deze, samen met de mais, quinoa vlokken en het bakpoeder toe aan de geraspte groenten. Breng op smaak met peper en zout. Laat het mengsel vijf minuten staan.
Maak ondertussen de yoghurt dip door alle ingrediënten met elkaar te mengen.
Verhit een flinke laag olijfolie in een pan. Schep er kleine porties van het groentemengsel in. Druk zachtjes plat met de achterkant van een lepel.
Bak de schijfjes circa 3 minuten per kant. Herhaal met de rest van het beslag. Serveer met de yoghurt dip.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop