Mix de havermout met de kokosmelk. Mix in een andere kom de geprakte frambozen, zoetstop en het chiazaad. Zet beide bakjes afgesloten een nacht in de koelkast.
De volgende ochtend hoef je alleen nog maar de yoghurt door de havermout te roeren en de ontbijtjes af te toppen met de chia jam en andere toppings naar keuze!
Foodie Michelle van het instagram account miesmeals ontwikkelde dit heerlijke recept met onze Porridge Kokos & Framboos. Michelle staat voor een gezonde balans en op haar pagina vind je de lekkerste inspiratie om schuldloos te snoepen!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.