10 minuten
Glutenvrije driegranen porridge (basisrecept)
Roze Overnight Oats met Chiajam
5 minuten + nacht rusttijd Porridge Kokos & Framboos 2 personenIngrediënten
- 100 gram Porridge Kokos & Framboos
- 150 milliliter kokosmelk
- 4 eetlepels sojayoghurt
- 200 gram geprakte frambozen (vers of vries)
- scheutje vloeibare zoetstof of siroop
- 10 gram chiazaad
Bereidingswijze
1
Mix de havermout met de kokosmelk. Mix in een andere kom de geprakte frambozen, zoetstop en het chiazaad. Zet beide bakjes afgesloten een nacht in de koelkast.
2
De volgende ochtend hoef je alleen nog maar de yoghurt door de havermout te roeren en de ontbijtjes af te toppen met de chia jam en andere toppings naar keuze!
3
Foodie Michelle van het instagram account miesmeals ontwikkelde dit heerlijke recept met onze Porridge Kokos & Framboos. Michelle staat voor een gezonde balans en op haar pagina vind je de lekkerste inspiratie om schuldloos te snoepen!