0

Baked Oats met Appel en Blauwe Bessen

40 minuten Privé: Havermout Kaneel & Blauwe Bes 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram Havermout kaneel & blauwe bes
  • 400 milliliter havermelk
  • 100 gram ongezoete appelmoes
  • 2 eetlepels gebroken lijnzaad
  • 100 gram blauwe bessen
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanillearoma
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 mespuntje zout
  • 2 appelsVerwarm de oven voor op 180°C .

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C .

2

Doe alle ingrediënten (met uitzondering van de appels) in een mengkom en meng alles goed door elkaar. Neem een ovenschaal en doe hier het mengsel in. Snijd de appels in dunne plakjes en leg deze bovenop het havermoutmengsel.

3

Zet de schaal in de oven en bak de baked oats 25 minuten in de oven.

4

Serveer de baked oats met wat extra blauwe bessen en eventueel wat plantaardige variatie op kwark met vanillesmaak.

5

Variatietip: Je kunt heel gemakkelijk een variatie van dit recept maken door de Porridge Kaneel & Blauwe bes te vervangen door een van de twee andere smaken in ons assortiment: Kurkuma & Appel of Kokos & Framboos.

Privé: Havermout Kaneel & Blauwe Bes
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!