Bekleed een vierkante schaal met bakpapier.
Hak de pure chocolade in stukken en smelt deze au bain-marie of in de magnetron. Voeg de pindakaas en het zeezout toe en roer deze door de chocolade.
Verdeel het mengsel over de met bakpapier beklede bakplaat. Strooi over de bovenkant de Ovengebakken Noten- & Zadenmix.
Zet de fudge in de koelkast en laat deze 2 uur uitharden.
Snijd de fudge in blokjes.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.