Deze fudge móet je proberen. Zo makkelijk, zo lekker! Chocolade en pindakaas is een bekende winnende combinatie, samen met onze lichtzoute Ovengebakken Noten & Zadenmix is deze fudge onweerstaanbaar. Met slechts 4 ingrediënten en 20 minuten van je tijd (exclusief 2 uur wachttijd) heb jij dit cadeautje klaar om te geven!
Bekleed een vierkante schaal met bakpapier.
Hak de pure chocolade in stukken en smelt deze au-bain-marie of in de magnetron. Voeg de pindakaas en het zeezout toe en roer deze door de chocolade.
Verdeel het mengsel over de met bakpapier bekleed bakblik. Strooi over de bovenkant de Ovengebakken Noten- & Zadenmix.
Zet de fudge in de koelkast en laat deze 2 uur uitharden.
Snijd de fudge in blokjes.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop