0

Chocolade-Pindakaasfudge

20 minuten (+ 2 uur in de koelkast) Ovengebakken Noten & Zaden Mix 16 personen

Ingrediënten

  • 200 gram pure chocoalde
  • 100 gram pindakaas
  • Een snufje zeezout
  • 50 gram Ovengebakken Noten- en Zadenmix

Bereidingswijze

1

Bekleed een vierkante schaal met bakpapier.

2

Hak de pure chocolade in stukken en smelt deze au bain-marie of in de magnetron. Voeg de pindakaas en het zeezout toe en roer deze door de chocolade.

3

Verdeel het mengsel over de met bakpapier beklede bakplaat. Strooi over de bovenkant de Ovengebakken Noten- & Zadenmix.

4

Zet de fudge in de koelkast en laat deze 2 uur uitharden.

5

Snijd de fudge in blokjes.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!