Verwarm de oven voor op 175°C. Meng het speltmeel met het water, de helft van de muesli en het zout. Kneed het deeg tot een deegbal.
Leg een vel bakpapier op het aanrecht en leg hierop de deegbal. Rol de bal deeg met een roller zo dun mogelijk uit. Hoe dunner de crackers hoe knapperiger.
Bestrijk de bovenkant van het deeg met de olijfolie en strooi hier de overgebleven muesli overheen. Rol nog een keer stevig over het deeg zodat je de muesli in het deeg drukt.
Snijd met een mes vierkantjes of rechthoekjes van de lap deeg, zo kun je de plak na het bakken gemakkelijker in crackers breken.
Zet de bakplaat in de oven en bak de crackers in 20 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.