Verwarm de oven voor op 175°C. Meng het speltmeel met het water, de helft van de muesli en het zout. Kneed het deeg tot een deegbal.
Leg een vel bakpapier op het aanrecht en leg hierop de deegbal. Rol de bal deeg met een roller zo dun mogelijk uit. Hoe dunner de crackers hoe knapperiger.
Bestrijk de bovenkant van het deeg met de olijfolie en strooi hier de overgebleven muesli overheen. Rol nog een keer stevig over het deeg zodat je de muesli in het deeg drukt.
Snijd met een mes vierkantjes of rechthoekjes van de lap deeg, zo kun je de plak na het bakken gemakkelijker in crackers breken.
Zet de bakplaat in de oven en bak de crackers in 20 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.