0

Granola Afbakmix

Notenmuesli

Voorkom verspilling en verdubbel het plezier van de onweerstaanbare geur van versgebakken granola met deze slimme tip!

Halveer eenvoudig de ingrediënten in ons geweldige granolarecept en bak de tweede batch wanneer je voorraad bijna op is. Geniet niet alleen van heerlijke granola, maar draag ook bij aan een bewustere keuze voor jou met deze praktische aanpak om verspilling nog meer te voorkomen.

Ingrediënten

  • 500 gram afbak granola (of notenmuesli)
  • 100 milliliter siroop (agave, ahornsiroop...)
  • 45 gram kokosolie
  • Kaneel of andere kruiden (optioneel)
  • snufje zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 °c.

2

Laat de kokosolie smelten. Voeg na het smelten de siroop, kruiden en zout toe. Meng alles goed samen.

3

Doe de afbakgranola in een kom en voeg hierbij het kokosoliemengsel. Meng alle ingrediënten goed samen.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier en verspreid er de granola op. Bak de granola in 20 minuten krokant.

5

Haal de granola uit de oven en laat afkoelen.

6

Voeg er naar smaak andere ingrediënten aan toe zoals rozijnen, gedroogd fruit en/of chocolade. Je homemade granola kan je enkele dagen bewaren in een afgesloten bakje of pot.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!