Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de kokosolie, donkerbruine basterdsuiker, stroop en het water in een kom en meng het zo goed mogelijk door elkaar.
Doe in een andere kom de bloem, het bakpoeder, het zout, de kaneel en de havermuesli en meng dit goed door elkaar. Voeg nu de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en mix tot één geheel.
Maak bollen van ongeveer 100 gram deeg en druk ze lichtjes aan op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koeken in 10-12 minuten gaar. Laat de koeken goed afkoelen voordat je ze opeet.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.