Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Was de pastinaken en snijd ze in grove stukken. Schil de aardappelen en snijd ook deze in stukken. Snijd de uien in partjes en snijd de knoflook in plakjes. Verdeel de pastinaken, aardappelen, uien en knoflook over de bakplaat. Besprenkel deze met de olijfolie. Zet de bakplaat in de oven en rooster de pastinaken en aardappelen 45 minuten. Schep ze halverwege de baktijd een keer om
Meng ondertussen alvast alle ingrediënten voor de hartige granola door elkaar
Verwarm de groentebouillon op laag vuur. Haal de groenten uit de oven en voeg deze toe aan de bouillon. Leg een nieuw vel bakpapier op de bakplaat. Verdeel hier de granola overheen. Bak de granola 7 minuten op 200 graden. Haal de bakplaat uit de oven. Schep de granola om en bak hem dan nog eens 7 minuten.
Maak vervolgens de gremolata. Rasp de schil van de citroen en snijd de knoflook fijn. Hak de bieslook en peterselie fijn. Meng de olijfolie met de rasp van de citroen, bieslook en peterselie.
Haal de soep van het vuur en pureer deze met de staafmixer. Verdeel de soep over 6 kommen en garneer met de gremolata en hartige granola.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.