0

Muesli-speltbrownies

Ingrediënten

  • 100g boter
  • 75g pure chocolade
  • 200g bruine basterdsuiker
  • 75g kikkererwtenmeel
  • 2 eieren
  • losgeklopt
  • 1 tl vanillearoma
  • 100g De Halm speltmuesli

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bodem van een vierkant bakblik (21x21 cm) met bakpapier en vet in met boter.

2

Smelt de boter in een pannetje op laag vuur (of au-bain-marie). Voeg de chocolade toe en blijf roeren tot de chocolade is gesmolten. Laat het mengsel iets afkoelen.

3

Giet het chocolademengsel in een kom en roer de overige ingrediënten erdoor.

4

Schenk het beslag in het bakblik en zet ca. 20 minuten in de oven. Als je een satéprikker in het midden prikt

5

moet deze er droog uitkomen.

6

Laat de brownies goed afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.

Muesli

Muesli

3,54

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!