Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bodem van een vierkant bakblik (21x21 cm) met bakpapier en vet in met boter.
Smelt de boter in een pannetje op laag vuur (of au-bain-marie). Voeg de chocolade toe en blijf roeren tot de chocolade is gesmolten. Laat het mengsel iets afkoelen.
Giet het chocolademengsel in een kom en roer de overige ingrediënten erdoor.
Schenk het beslag in het bakblik en zet ca. 20 minuten in de oven. Als je een satéprikker in het midden prikt
moet deze er droog uitkomen.
Laat de brownies goed afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.