Verwarm de oven voor op 180℃.
Meng het lijnzaad met het water en laat dit 5 minuten staan. Meng ook de sojamelk met de azijn. Laat dit mengsel 5 minuten staan. De sojamelk verzuurt hierdoor waardoor het een plantaardig alternatief wordt voor karnemelk.
Meng de muesli, volkoren meel, bakpoeder, suiker, kaneel en pompoenpitten door elkaar. Meng in een andere kom de sojamelk, olijfolie en het lijnzaad papje door elkaar. Voeg dit natte mengsel toe aan het muesli mengsel. Roer alles goed door elkaar. Spatel op het laatste moment de bramen door het beslag.
Vet een muffinvorm in of bekleed de vorm met 12 muffinpapiertjes. Vul de muffinvormpjes met het beslag. Garneer met wat extra pompoenpitten en muesli.
Bak de muffins 25 tot 30 minuten. Laat de muffins vervolgens afkoelen op een rooster.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.