Verwarm de oven voor op 200 graden Ceclius.
Combineer de notenmuesli, dadels en kokosolie in een keukenmachine en mix totdat er een plakkerig deeg ontstaat.
Verdeel dit deeg over de tartelette vormpjes en zorg dat de hele onderkant en zijkanten bedekt zijn met het deeg.
Zet in de oven en bak in 10 tot 12 minuten af. Laat daarna volledig afkoelen.
Om de vulling te maken schep je het harde gedeelte van de kokosmelk uit het blikje, doe dit in een pannetje samen met de suiker en maizena. Warm dit op laag vuur op en roer constant met een garde.
Na ongeveer 5 minuten wordt het mengsel wat dikker, het vuur mag dan uit.
Doe de vulling in een kom, dek af en laat dit ook volledig afkoelen naar kamertemperatuur. Als alles afgekoeld is kun je de taartbodems uit de vormpjes verwijderen, deze vullen met de kokosvulling en daarna serveren met wat extra van de notenmuesli erop en wat vers fruit. Enjoy!
Ansie, van FansieFood ontwikkelde dit heerlijke recept in opdracht van ons met onze notenmuesli. Op fansiefood.com vind je makkelijke en snelle recepten voor onder andere ontbijt, lunch, diner en snacks. Easy, vooral lekkere en soms healthy hapjes dus, maar die er tegelijkertijd toch leuk uit zien.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.