Een lekkere snack maken met jouw favoriete Meesters van de Halm Muesli? Dat kan met deze heerlijke choco rotsen! Heel makkelijk te maken, en een echte guilty pleasure.
Hak de chocolade in stukjes.
Smelt de boter met de chocolade en de pindakaas in een steelpan op laag vuur en roer glad.
Neem de pan van het vuur en roer er de muesli er doorheen. Wanneer het mengsel te nat is kun je wat muesli toevoegen.
Schep met een eetlepel hoopjes uit de bak en leg deze op een bakpapier of bord.
Laat je chocoladerotsen hard worden in de koelkast
en je kunt genieten!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.