Een lekkere snack maken met jouw favoriete Meesters van de Halm Muesli? Dat kan met deze heerlijke choco rotsen! Heel makkelijk te maken, en een echte guilty pleasure.
Hak de chocolade in stukjes.
Smelt de boter met de chocolade en de pindakaas in een steelpan op laag vuur en roer glad.
Neem de pan van het vuur en roer er de muesli er doorheen. Wanneer het mengsel te nat is kun je wat muesli toevoegen.
Schep met een eetlepel hoopjes uit de bak en leg deze op een bakpapier of bord.
Laat je chocoladerotsen hard worden in de koelkast
en je kunt genieten!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.