Kokos, chocolade, het zal vast geen verrassing zijn dat we het recept van deze mueslirepen inspireerden op de smaken van een Bounty. De mueslirepen bevatten als basis onze Notenmuesli. Een muesli bomvol noten en granen. Een goede basis voor een voedzaam tussendoortje.
Bekleed een vierkante bakvorm van 20x20cm met bakpapier dat aan de zijkanten voldoende uitsteekt om de repen gemakkelijk uit de vorm te kunnen halen.
Blend de dadels, rijstsiroop, amandelpasta en kokosolie in een keukenmachine of blender tot een grove pasta. Als je geen keukenmachine hebt kun je de dadels fijn hakken en deze mengen met de siroop, amandelpasta en kokosolie.
Voeg nu de rest van de ingrediënten toe.
Druk het mengsel stevig aan in de beklede bakvorm met de achterkant van een lepel. Laat de repen 30 minuten in de vriezer, of 2 uur in de koelkast koelen.
Snijd de plak vervolgens in 8 tot 12 repen.
Smelt de chocolade en kokosolie au bain marie. Doop de repen met de onderkant in de chocolade. Leg de gecoate repen op bakpapier of een uitlekrekje. Drizzle nog wat extra chocolade over de bovenkant. Laat de chocolade uitharden en bewaar de repen in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.