Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kneed de muesli en appel erdoor. Laat het deeg 10 minuten rusten onder plasticfolie op kamertemperatuur.
Verdeel het deeg in ca. 12 bolletjes en leg ze op een ingevette bakplaat. Laat de bolletjes 1 uur rijzen onder een theedoek.
Verwarm de oven voor op 220 ˚C.
Meng ondertussen de ingrediënten voor de spread. Dek af en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Roer de suiker door het kaneel. Bevochtig de bovenkant van de bolletjes met een beetje water en verdeel de kaneelsuiker erover.
Bak de bolletjes ca. 20 minuten in de oven. Laat ze een beetje afkoelen en serveer ze met de frisse limoenspread.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.