Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
Prak de twee bananen in een beslagkom. Voeg het boekweitmeel, de kaneel en havermelk toe en meng dit met een vork.
Snijd de abrikozen in kleine stukjes en voeg dit bij het beslag. Doe ook de POWER SPORT muesli, zuivelspread en het bakpoeder hierbij. Meng dit geheel goed door elkaar. Giet het beslag in een cakevorm.
Top het brood aan de bovenkant af met de POWER SPORT muesli en druk dit zachtjes aan met een lepel.
Bak het brood 60 minuten op 180 graden en laat het 20 minuten afkoelen. Haal het brood vervolgens uit de cakevorm. Ontbijt nu met dit BEFORE sport muesli brood!
Dit recept heeft Marisa van de Rotterdam Food Blog voor ons ontwikkeld met onze BEFORE sport muesli. Ze focust zich vooral op gezonde en vegetarische recepten. Haar platform draait uiteraard om food, maar ze geeft mensen ook een kijkje in haar leven: rotterdamfood is een lifestyle!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.