Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pak een brownie bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Smelt de plantaardige margarine in een pannetje.
Doe de muesli in een beslagkom en voeg boekweitmeel, abrikozen, noten/zadenmix toe. Voeg de margarine toe zodra deze gesmolten is en roer met een vork.
Voeg dan ook de algave syrup, bakpoeder en het ei toe. Roer opnieuw en giet dit mengsel in de bakvorm. Duw het mengsel stevig aan met de vork en bak het 20 minuten in de oven op 180 graden.
Na 20 minuten haal je de bakvorm uit de oven en laat je het een half uurtje afkoelen.
Ik smolt au bain marie een reep pure chocolade en topte hiermee af (zet het daarna een half uurtje in de koelkast). Dit kan je evt. ook weglaten.
Snijd de flapjacks in vierkante stukken en geniet ervan!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.