Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pak een brownie bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Smelt de plantaardige margarine in een pannetje.
Doe de muesli in een beslagkom en voeg boekweitmeel, abrikozen, noten/zadenmix toe. Voeg de margarine toe zodra deze gesmolten is en roer met een vork.
Voeg dan ook de algave syrup, bakpoeder en het ei toe. Roer opnieuw en giet dit mengsel in de bakvorm. Duw het mengsel stevig aan met de vork en bak het 20 minuten in de oven op 180 graden.
Na 20 minuten haal je de bakvorm uit de oven en laat je het een half uurtje afkoelen.
Ik smolt au bain marie een reep pure chocolade en topte hiermee af (zet het daarna een half uurtje in de koelkast). Dit kan je evt. ook weglaten.
Snijd de flapjacks in vierkante stukken en geniet ervan!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop