Week de maïsvlokken ca 3 uur in de yoghurt (niet verhitten).
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius.
Meng de vlokken, rozijnen, appeldiksap, anijspoeder en maïzena met elkaar. Splits het ei en roer de eidooier door het mengsel.
Klop het eiwit stijf en schep dit voorzichtig door het mengsel. Vet een taartvorm van 22 cm in met olie en doe het mengsel erin.
Bak de taart 50 minuten tot een uur in de oven bij een temperatuur van 175 graden Celcius. De cake is gaar als hij van de kanten loslaat en goudgeel ziet.
Laat afkoelen en strooi er eventueel wat poedersuiker overheen.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.