Snijd de kippendijfilet in stukken en verwijder eventuele peesjes. Laat het vet zitten: dit geeft de nuggets veel smaak!
Was je handen goed en maal vervolgens de maisvlokken fijn met een keukenmachine of blender. Doe dit in een kommetje.
Voeg aan de fijngemalen maïsvlokken knoflookpoeder
gerookte paprikapoeder
peper en zout toe. Mix dit goed door. Doe het ei in een aparte kom en klop deze goed door.
Pak een stukje kippendijfilet en haal deze door het maisvlokken mengsel heen. Haal hem vervolgens door de ei heen en daarna weer door het maïsvlokken mengsel zodat er een dichte laag ontstaat. Herhaal dit voor alle stukjes kip.
Verwarm in een koekenpan een flinke hoeveelheid zonnebloemolie of gebruik een friteuse om de nuggets 2 minuten aan elke zijde te bakken totdat ze mooi goudbruin zijn.
Maak nu de wasabimayonaise door de wasabipasta met de mayonaise te mixen en serveer deze bij de nuggets.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop