Doe de maisvlokken samen met het water, limoensap, wat peper en zout in een blender en mix het goed fijn.
Haal het mengsel uit de blender, mocht het te droog zijn kun je altijd water toevoegen totdat je er een mooie bal van kunt vormen. Snijd de bal in acht gelijke stukken en rol individuele balletjes.
Verwarm wat olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Druk de bolletjes een beetje plat in de palm van je hand en bak ze in de koekenpand ongeveer 4 minuutjes aan één kant met een deksel op de pan. Draai ze om en bak ze weer 4 minuten aan de andere kant. Tip: als je een lekker krokant korstje wilt kun je ze op het laatste nog even één minuutje aan beide kanten aanbakken op hoog vuur.
Haal de rondjes uit de pan en bak je groenten even kort aan. Serveren met koriander en/of tuinkers en smullen maar :)
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop