0

Paasrecept: Avocado-chocolademousse

30 minuten Krokante Muesli Rozijnen 4 personen

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado's
  • 25 gram cacao
  • 50 gram La Vida Vegan Hazelnootpasta
  • 150 milliliter kokosmelk
  • oranje fondant of marsepein (rood en geel kan ook)
  • 4 blaadjes munt
  • 120 gram Krokante Muesli Rozijnen

Bereidingswijze

1

Verwijder de schil en pitten van de avocado’s en doe het vruchtvlees in een blender of keukenmachine. Voeg de cacao, La Vida Chocoladepasta en kokosmelk toe. Mix het geheel tot een gladde massa.

2

Neem 4 glaasjes. Doe in elk glaasje een bodempje Krokante Muesli Rozijnen. Leg hier wat van de avocado-chocolademousse bovenop. Eindig met nog een laagje Krokante Muesli.

3

Meng wat rode en gele fondant om een mooie oranje kleur te krijgen. Vorm van de fondant 4 bolletjes. Rol een klein puntje aan de bolletjes zodat je een klein wortelvormpje krijgt. Steek in elke fondantwortel een takje munt. Leg de fondantworteltjes in de muesli.

4

Bij het familiebedrijf La Vida Vegan maken ze de allerlekkerste vegan chocoladepasta's!

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!