Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de boter
meng de suiker en eieren erdoor en vervolgens het zelfrijzend bakmeel. Voeg vervolgens de muesli toe.
Leg op een bakplaat een vel bakpapier en schep het deeg hierop. Als het nog plakkerig is kun je wat bloem erover uitstrooien en het vervolgens plat drukken tot je een egale koek hebt.
Bak de koek in het midden van de oven in 15-20 min goudbruin. En snijd in stukken wanneer deze nog wat warm is voor je ze af laat koelen. Smullen maar!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.