Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de boter
meng de suiker en eieren erdoor en vervolgens het zelfrijzend bakmeel. Voeg vervolgens de muesli toe.
Leg op een bakplaat een vel bakpapier en schep het deeg hierop. Als het nog plakkerig is kun je wat bloem erover uitstrooien en het vervolgens plat drukken tot je een egale koek hebt.
Bak de koek in het midden van de oven in 15-20 min goudbruin. En snijd in stukken wanneer deze nog wat warm is voor je ze af laat koelen. Smullen maar!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.