Krokante muesli koeken

30 min
Krokante Muesli Rozijnen

Ingrediënten

  • 150-200gr Meesters van De Halm krokante muesli rozijn
  • 150g zelfrijzend bakmeel
  • 150g basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 150g ongezouten boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de boter, meng de suiker en eieren erdoor en vervolgens het zelfrijzend bakmeel. Voeg vervolgens de muesli toe.

2

Leg op een bakplaat een vel bakpapier en schep het deeg hierop. Als het nog plakkerig is kun je wat bloem erover uitstrooien en het vervolgens plat drukken tot je een egale koek hebt.

3

Bak de koek in het midden van de oven in 15-20 min goudbruin. En snijd in stukken wanneer deze nog wat warm is voor je ze af laat koelen. Smullen maar!