Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Krokante fruitsalade

30 min
Krokante muesli kokos hazelnoot

Ingrediënten

  • ½ theelepel koekkruiden of kaneel
  • 1 rijpe peer
  • 200g aardbeien
  • 3 rijpe abrikozen
  • 1 perzik of nectarine
  • 1 appel
  • 1 etl citroensap
  • 2dl slagroom
  • 1 etl vloeibare honing
  • 8 eetlepels De Halm krokante muesli

Bereidingswijze

1

Roer ½ theelepel heet water door de koekkruiden en laat even staan.

2

Maak de vruchten schoon en snijd ze in stukjes. Meng ze met het citroensap en verdeel ze over 4 coupes of dessertschaaltjes.

3

Klop de slagroom stijf. Meng de koekkruiden met het water door de honing en roer tot het een geheel is geworden en schep het door de slagroom.

4

Verdeel de muesli over het fruit en schep op elke coupe een flinke lepel honingroom.