Pureer de aardbeien en week de gelatine in koud water.
Doe de gepureerde aardbeien in een pannetje samen met de suiker en verwarm het geheel
voeg de uitgeknepen gelatine toe terwijl je het mengsel blijft roeren.
Haal het geheel van het vuur en klop de slagroom stijf. Meng de slagroom en het aardbeien mengsel goed door elkaar.
Neem een schaal of glaasjes en leg een bodem van krokante muesli bosvruchten. Verdeel vervolgens mengsel gelijk over de bodemlaag
en zet voor minimaal een uur afgedekt in de koelkast.
Week de gelatine in koud water. Pureer de aardbeien en meng deze met de suiker.
Verwarm de aardbeienpuree in een pannetje. Knijp de gelatine uit en meng dit door het aardbeienmengsel.
Haal de mousse uit de koelkast en voeg de gelei toe als laatste laag. Zet in de koelkast en laat minstens 2 uur afgedekt opstijven.
Versier vlak voor het serveren nog met eetbare decoratie en slagroom.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop