0

Aardbeienmousse met krokante muesli bosvruchten

20 min + 3 uur wachttijd Krokante Muesli Bosvruchten 4 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

1
Aardbeienmousse:

Pureer de aardbeien en week de gelatine in koud water.

2

Doe de gepureerde aardbeien in een pannetje samen met de suiker en verwarm het geheel

3

voeg de uitgeknepen gelatine toe terwijl je het mengsel blijft roeren.

4
Samenvoegen

Haal het geheel van het vuur en klop de slagroom stijf. Meng de slagroom en het aardbeien mengsel goed door elkaar.

5
Aardbeiengelei

Neem een schaal of glaasjes en leg een bodem van krokante muesli bosvruchten. Verdeel vervolgens mengsel gelijk over de bodemlaag

6

en zet voor minimaal een uur afgedekt in de koelkast.

7
Samenvoegen

Week de gelatine in koud water. Pureer de aardbeien en meng deze met de suiker.

8

Verwarm de aardbeienpuree in een pannetje. Knijp de gelatine uit en meng dit door het aardbeienmengsel.

9

Haal de mousse uit de koelkast en voeg de gelei toe als laatste laag. Zet in de koelkast en laat minstens 2 uur afgedekt opstijven.

10

Versier vlak voor het serveren nog met eetbare decoratie en slagroom.

Add to Wishlist
Krokante Muesli Bosvruchten

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.