Week de gelatineblaadjes ongeveer 5 min in een kom met koud water.
Smelt ondertussen de boter in een pannetje en voeg deze toe aan de Krokante Muesli Bosvruchten.
Meng dit goed door elkaar en verdeel het over de bakvorm. Druk stevig aan en zet het in de koelkast.
Pureer de aardbeien in een mixer. Verwarm het geperste sinaasappelsap in een pannetje
haal de pan van het vuur en voeg de gelatine blaadjes toe aan het warme mengsel tot het opgelost is.
Pak een grote kom en doe hier de kwark
de aardbeien
suiker en het afgekoelde sinaasappelmengsel in. Roer dit goed door elkaar.
Klop in een andere kom de slagroom stijf en schep dit luchtig door het kwarkmengsel.
Haal de springvorm uit de koelkast en bestrijk deze met de kwark. Laat de taart ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast.
Versier ten slotte de taart met de chocolade en bosbessen
of wees zelf creatief!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.