0

Zomerse haverzemelen

10 minuten Glutenvrije Haverzemelen 1 personen

Ingrediënten

  • 40 gram glutenvrije haverzemelen
  • 250 milliliter (amandel)melk
  • 1 theelepel vanille
  • sap en rasp van een halve citroen
  • snufje kaneel
  • toppings zoals verse citroenrasp, zomerfruit, kokossnippers, siroop en kokosyoghurt

Bereidingswijze

1

Was, rasp en pers de citroen uit. Voeg alle ingrediënten voor de pap behalve de citroen rasp en sap in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook.

2

Zodra je pap kookt voeg je de citroen sap en rasp toe en kook je de pap in tot gewenste dikte. Dit duurt ongeveer 10 a 15 minuten, roer ondertussen goed door.

3

De pap is zowel warm als koud lekker. Serveer je de pap koud, voeg dan wat extra kokos yoghurt toe om de bowl weer lekker romig te krijgen. Serveer met rood fruit, kokos snippers en wat siroop!

4

Melissa van lislovescooking ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de meest lekkere, originele, makkelijke en glutenvrije recepten. De recepten op haar blog wil zevoor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken omdat ze vindt dat iedereen de mogelijk moet kunnen hebben om zich een keukenprins(es) te voelen!

Glutenvrije Haverzemelen
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!