Was, rasp en pers de citroen uit. Voeg alle ingrediënten voor de pap behalve de citroen rasp en sap in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook.
Zodra je pap kookt voeg je de citroen sap en rasp toe en kook je de pap in tot gewenste dikte. Dit duurt ongeveer 10 a 15 minuten, roer ondertussen goed door.
De pap is zowel warm als koud lekker. Serveer je de pap koud, voeg dan wat extra kokos yoghurt toe om de bowl weer lekker romig te krijgen. Serveer met rood fruit, kokos snippers en wat siroop!
Melissa van lislovescooking ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de meest lekkere, originele, makkelijke en glutenvrije recepten. De recepten op haar blog wil zevoor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken omdat ze vindt dat iedereen de mogelijk moet kunnen hebben om zich een keukenprins(es) te voelen!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.