0

Vegan Kipsatésalade

15 minuten Haverzemelen 4 personen

Ingrediënten

  • 1 verpakking vegan kipstukjes
  • 1 eetlepel olie
  • 80 gram pindakaas
  • 2 eetlepels sojasaus
  • halve theelepel sambal
  • 170 milliliter kokosdrink (of andere (plantaardige) melk naar keuze
  • gemalen zwarte peper
  • eetlepel haverzemelen

Bereidingswijze

1

Verwarm de olie in een pan. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak deze goudbruin.

2

Doe in een ander pannetje de pindakaas, sojasaus, sambal, haverzemelen en kokosmelk. Verwarm dit mengsel en roer het tot een egale massa.

3

Voeg de kipstukjes toe aan de saus en breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper.

4

Serveer de vegetarische kipsatésalade warm op een broodje. Je kunt hem ook laten afkoelen als je dat lekkerder vindt.

Add to Wishlist
Haverzemelen

Haverzemelen

3,29

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!