Verwarm de olie in een pan. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak deze goudbruin.
Doe in een ander pannetje de pindakaas, sojasaus, sambal, haverzemelen en kokosmelk. Verwarm dit mengsel en roer het tot een egale massa.
Voeg de kipstukjes toe aan de saus en breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper.
Serveer de vegetarische kipsatésalade warm op een broodje. Je kunt hem ook laten afkoelen als je dat lekkerder vindt.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.