0

Vegan Kipsatésalade

15 minuten Haverzemelen 4 personen

Ingrediënten

  • 1 verpakking vegan kipstukjes
  • 1 eetlepel olie
  • 80 gram pindakaas
  • 2 eetlepels sojasaus
  • halve theelepel sambal
  • 170 milliliter kokosdrink (of andere (plantaardige) melk naar keuze
  • gemalen zwarte peper
  • eetlepel haverzemelen

Bereidingswijze

1

Verwarm de olie in een pan. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak deze goudbruin.

2

Doe in een ander pannetje de pindakaas, sojasaus, sambal, haverzemelen en kokosmelk. Verwarm dit mengsel en roer het tot een egale massa.

3

Voeg de kipstukjes toe aan de saus en breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper.

4

Serveer de vegetarische kipsatésalade warm op een broodje. Je kunt hem ook laten afkoelen als je dat lekkerder vindt.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!